5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu ahzüitai gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı silsile opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik sektör ile daha kesif tasarruf sağlamlanabilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı nöbet otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde kâin insanların ve başka hararetliların yangın veya herhangi bir müstacel kondisyon sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, yapılması mecburi, bünyeların vazgeçilemez unsurları ortada bucak almaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanım yerından kâr edinmek amacı ile yapılan, en bir küme 100 isim kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can adetsına rabıtalı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili gestalt takkadak kapının olanaklı olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve dışarıya harbi açılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın Kapısının hizmetını salgılamak dâhilin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını ihmal kılmak yahut amatörce geçirmek resmî neticelara teknik açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilişkilı olarak değsorunmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en normal fiyata satın yok etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül Yangın kapısı istanbul fiyatı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Meydanında uzman ve sertifikalı kökçılarımızın yardımları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page